Vienas dalykas, kurio tėvai bijo labiausiai, yra užsikimšusi kūdikio nosytė. Nes kūdikis su pilna nosyte yra nelaimingas. Kūdikis, kuris negali tinkamai valgyti, nemiega ir paprastai būna irzlus. Tai reiškia, kad ir jūs neišsimiegate ir tampate suirzęs.

Praledžiate beveik valandą sėdėdami garuose paskendusioje vonioje su irzliu kūdikiu, bandydami sušvelninti nosies gleives ir išvalyti kvėpavimo takus. Paskutinis dalykas, kurį norite padaryti, tai pradėti rankiniu būdu siurbti iš nosytės susikaupusias gleives šiaudeliu su filtru. Tačiau teks. Prieš tampant tėvais niekas daug neinformuoja apie nosies aspiratorius.

Imate naršyti internete ieškodami būdų, kaip palengvinti mažylio kvėpavimą. Tai vienas iš tų produktų, kurių dar nematėte, bet apie kuriuos netrukus sužinote!

Rankiniai aspiratoriai, nors ir geri, tačiau nėra puikūs. Pabandykite išvalyti mažą nosytę rankiniu aspiratoriumi - galim garantuoti, kad jums pritrūks oro dar nepasiekus norimo rezultato.

Ar turite kokių nors mėgstamų kūdikių produktų, kuriuos būtumėte mielai turėję nuo pat pradžių, tačiau tik vėliau apie juos sužinojote? „Nosiboo“ neabejotinai yra vienas iš tokių. Taigi, dabar turite galimybę palengvinti savo gyvenimą.

„Nosiboo“ yra elektrinis aukščiausios kokybės nosies aspiratorius, kurio pagalba be vargo, greitai ir efektyviai galima pašalinti užsistovėjusias nosies išskyras. Tik kelios sekundės - ir kūdikiai bei vyresni vaikai gali vėl kvėpuoti. Produkto kūrimo etape buvo glaudžiai bendradarbiaujama su ENT specialistais, kad būtų sukurtas nosies aspiratorius, atsižvelgiant į visus medicininius veiksnius. Štai kodėl naudojamos tik tokios medžiagas, kurios yra visiškai nekenksmingos žmonėms, o siurbimo jėga nepakenks net naujagimiui. Gamintojas tai užtikrina, nes buvo atlikti griežti ir išsamūs bandymai.

Svetainėje www.kidsmed.lt rasite 3 skirtingų rūšių aspiratorius:

„Nosiboo Pro“ yra elektrinis, aukščiausios kokybės nosies aspiratorius. Naudokite jį namuose ir džiaukitės vaikams pritaikytu dizainu. Visiškai kontroliuojama siurbimo galia. Galima rinktis iš trijų spalvų! (139€)

„Nosiboo Go“ yra nešiojamas, įkraunamas ir galingas nosies aspiratorius. Pasiruošęs bet kur keliauti kartu su jumis! Jis veikia pagal naujausią „Nosiboo“ „Ultimate Power“ technologiją ir turi nuolatinę didelę siurbimo galią. (159€)

„Nosiboo Eco“ yra patogus ir tylus, todėl tai puikus pasirinkimas naudoti nakties metu. Jis veikia priklausomai nuo jūsų plaučių galios, kad būtų pasiekta reikiama siurbimo galia. Nereikia nei filtrų, nei elektros! (13.50€)

 

Dauguma vaikų nesugeba išsipūsti nosies maždaug iki 5 metų amžiaus, todėl prietaiso naudojimo laikotarpis yra ilgas, ypač pravers, jei turite daugiau nei vieną vaiką.